“Ātrie” cīsiņi mīklā

Es šos gardumus taisu aptuveni 1 x nedēļā, visiem mājiniekiem ļoti garšo. Derēja mums arī kā ceļamaize, braucot īsākos un garākos ceļojumos.

Sastāvdaļas

10

porcijām

  • 500 g cīsiņu
  • 1 paka kārtainās mīklas
  • Kečups/tomātu mērce
  • 100 g siera
  • 3 vidēji lieli, marinēti gurķīši
  • 50 g miltu

Gurķu – sinepju salāti – garšo labāk nekā veikalā pirktie

Pagatavošana

30 min

1. Pirms gatavošanas aptuveni 30 min. vajag mīklai ļaut atlaisties, ja tā ir saldēta.

2. Liek vārīties cīsiņus.

3. Ar mīklas rulli izrullē mīklu apmēram 2-3 mm biezumā.

4. Pāri mīklai smērē kečupu vai tomātu mērci.

5. Sarīvē sieru un to pārkaisa pāri mīklai un kečupam.

6. Sagriež marinētos gurķīšus plānās, garenās strēmelītēs (kā frī).

7. Mīklu sagriež 2-3 cm platās strēmelēs un tad ņem cīsiņu, gurķīti un tin apkārt (virpulī), lai tas izskatās kā kruasāns.

Foto: Elīza Svilāne

8. Tad liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, aptuveni uz 10 – 15 minūtēm.

9. Gatavs, kad mīkla ir zeltaini brūngana!

10. Lai labi garšo!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

1 Komentārs

Funnel Culture 24. augusts, 2024. - 01:24
... [Trackback] [...] Read More to that Topic: baltijaszinas.lv/atrie-cisini-mikla/ [...]
Add Comment

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk