Gaileņu mērce ar cūkgaļu

mushroom cream soup in bowl. Vertical image.

Sastāvdaļas

  • 300-400 g gaileņu
  • 300 g cūkgaļas filejas
  • 1 sīpols
  • 400 ml saldā krējuma
  • sāls
  • Nedaudz miltu

Pagatavošana

30 min

1. Uz pannas uzliek gailenes, kad ūdens iztvaikojis, nedaudz uzlej eļļu un pieliek garšvielas.

2. Uz atsevišķas pannas sacep gaļu kopā ar sīpoliem līdz gatavībai, tad pievieno sēnes.

3. Pielej saldo krējumu, papildina ar garšvielām.

4. Biezākai mērcei pievieno pāris karotes miltu. Uzvāra pāris minūtes un mērce gatava. Pasniedz ar kartupeļiem un salātiem pēc pašu gaumes! Labu apetīti!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk