Gaileņu mērce ar pētersīļiem

The chanterelle mushrooms. Braised mushroom in white sauce. Cooking. Spices, butter, parsley and white wine.

Sastāvdaļas

  • Gailenes
  • sīpoli
  • milti
  • Piens
  • Pētersīļi
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

20 min

1. Uz pannas eļļā apcep ļoti sīki sagrieztus sīpolus līdz tie paliek brūni.

2. Tad klāt liek gailenes. Ja tās ir nelielas, tad veselas, ja lielas, sagriež. Cep vel 5-10 min.

3. Pievieno pienu un visu laiku obligāti jāmaisa.

4. Pievieno ~ 2 ēd. k. miltu. Atkarībā no mērces daudzuma. Neļauj miltiem saiet kunkuļos. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Maisa līdz mērcīte nedaudz sabiezē.

5. Miltus var nelikt, ka ja gribās šķidrāku mērci. Kad viss gatavs, iemaisa sasmalcinātus pētersīļus. Tie dod papildus aromātu. Labu apetīti!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

1 Komentārs

AntitsHiz 1. septembris, 2024. - 09:23
Schildberger Departments of Surgery and Internal Medicine, BHS Hospital, Linz; E best site to buy priligy canada
Add Comment

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk