Home » Gaileņu mērce ar pētersīļiem

Gaileņu mērce ar pētersīļiem

no Ilona Meija
1 Komentārs Ziedot

Sastāvdaļas

  • Gailenes
  • sīpoli
  • milti
  • Piens
  • Pētersīļi
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

20 min

1. Uz pannas eļļā apcep ļoti sīki sagrieztus sīpolus līdz tie paliek brūni.

2. Tad klāt liek gailenes. Ja tās ir nelielas, tad veselas, ja lielas, sagriež. Cep vel 5-10 min.

3. Pievieno pienu un visu laiku obligāti jāmaisa.

4. Pievieno ~ 2 ēd. k. miltu. Atkarībā no mērces daudzuma. Neļauj miltiem saiet kunkuļos. Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Maisa līdz mērcīte nedaudz sabiezē.

5. Miltus var nelikt, ka ja gribās šķidrāku mērci. Kad viss gatavs, iemaisa sasmalcinātus pētersīļus. Tie dod papildus aromātu. Labu apetīti!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

1 Komentārs

AntitsHiz 1. septembris, 2024. - 09:23

Schildberger Departments of Surgery and Internal Medicine, BHS Hospital, Linz; E best site to buy priligy canada

Atbildēt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: