Ķiploku grauzdiņi – ātri un vienkārši

Kas gan var būt foršāk, kā vakarā uzgrauzt ķiploku grauzdiņus? Kā arī – ja būsi tā bagātīgi izmantojis ķiplokus, varēsi arī palīdzēt savai imunitātei!

 

Nepieciešams:

  • Rupja maize – kāda pašam garšo;
  • Ķiploki;
  • Eļļa

Pagatavošana:

Uz pannas uzkarsē eļļu un liec uz tās cepties maizes šķēlītes – apcep šķēli no abām pusēm.

Kamēr maizīte cepas, nomizo ķiplokus.

Kad maize izcepusies, ņem nost no pannas – uz katras šķēles no abām pusēm uzberzē virsū ķiploku – jo cītīgāk uzberzīsi, jo izteiktāka būs ķiploku garša.

Liec maizes šķēles padzist. Kad tās aukstas, sagriez maizes šķēles vēlamajā grauzdiņu izmērā un gatavs!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk