Home » Ķiploku grauzdiņi – ātri un vienkārši

Ķiploku grauzdiņi – ātri un vienkārši

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Kas gan var būt foršāk, kā vakarā uzgrauzt ķiploku grauzdiņus? Kā arī – ja būsi tā bagātīgi izmantojis ķiplokus, varēsi arī palīdzēt savai imunitātei!

 

Nepieciešams:

  • Rupja maize – kāda pašam garšo;
  • Ķiploki;
  • Eļļa

Pagatavošana:

Uz pannas uzkarsē eļļu un liec uz tās cepties maizes šķēlītes – apcep šķēli no abām pusēm.

Kamēr maizīte cepas, nomizo ķiplokus.

Kad maize izcepusies, ņem nost no pannas – uz katras šķēles no abām pusēm uzberzē virsū ķiploku – jo cītīgāk uzberzīsi, jo izteiktāka būs ķiploku garša.

Liec maizes šķēles padzist. Kad tās aukstas, sagriez maizes šķēles vēlamajā grauzdiņu izmērā un gatavs!

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.