Lavašs ar šķiņķi

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • 1 paciņa kausētā siera
  • 250 g šķiņķa
  • Buntīte diļļu
  • 1 tomāts
  • majonēze
  • 1 marinēts gurķis
  • Pārtikas plēve vai follijs

Pagatavošana

20 min

1. Visu sagatavo.

Foto: Kristaps Gerliņš

2. Vienādi apsmērē lavašu ar kausēto sieru (labāk pirms smērēsanas sieru turēt istabas temp. lai būtu vieglāk uzsmērēt).

Foto: Kristaps Gerliņš

3. Dilles sakapā, šķiņķi sagriež aptuveni tādos gabaliņos.

Foto: Kristaps Gerliņš

4. Uz lavaša vienādi izklāj šķiņķa gabaliņus, pārber dilles.

Foto: Kristaps Gerliņš

5. Sagriež tomātu ripās, bet gurķi salmiņos. Tad pa vidu liek tomātu strēmeli un blakus liek gurķa strēmeli, pa virsu izklāj majonēzi, lai būtu sulīgāks.

6. Cieši sarullē.

Foto: Kristaps Gerliņš

7. Satin lavašu pārtikas plevē vai follijā un ieliek ledusskapī uz 1h lai lavašs savelkās ar gardumiem, tad ņem ara un sagriež gabalos, un pasniedz kā vien gribās.

8. Lai labi garšo!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Piektdienas horoskops: 1. novembris

Ceturtdienas horoskops: 31. oktobris

Indiešu stila lēcu zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk