Home » Lavašs ar šķiņķi

Lavašs ar šķiņķi

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • 1 paciņa kausētā siera
  • 250 g šķiņķa
  • Buntīte diļļu
  • 1 tomāts
  • majonēze
  • 1 marinēts gurķis
  • Pārtikas plēve vai follijs

Pagatavošana

20 min

1. Visu sagatavo.

Foto: Kristaps Gerliņš

2. Vienādi apsmērē lavašu ar kausēto sieru (labāk pirms smērēsanas sieru turēt istabas temp. lai būtu vieglāk uzsmērēt).

Foto: Kristaps Gerliņš

3. Dilles sakapā, šķiņķi sagriež aptuveni tādos gabaliņos.

Foto: Kristaps Gerliņš

4. Uz lavaša vienādi izklāj šķiņķa gabaliņus, pārber dilles.

Foto: Kristaps Gerliņš

5. Sagriež tomātu ripās, bet gurķi salmiņos. Tad pa vidu liek tomātu strēmeli un blakus liek gurķa strēmeli, pa virsu izklāj majonēzi, lai būtu sulīgāks.

6. Cieši sarullē.

Foto: Kristaps Gerliņš

7. Satin lavašu pārtikas plevē vai follijā un ieliek ledusskapī uz 1h lai lavašs savelkās ar gardumiem, tad ņem ara un sagriež gabalos, un pasniedz kā vien gribās.

8. Lai labi garšo!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.