Lavašs ar tunci

pita bread with cheese and tuna on olive Board on a light wooden surface

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • olas
  • Tuncis (konservēts)
  • zaļumi
  • sāls
  • Garšvielas
  • Malti melnie pipari
  • majonēze

Pagatavošana

30 min

1. Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.

2. Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.

3. Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.

4. Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.

5. Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).

6. Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.

7. Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.

8. Labu apetīti!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Piektdienas horoskops: 1. novembris

Ceturtdienas horoskops: 31. oktobris

Indiešu stila lēcu zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk