Home » Lavašs ar tunci

Lavašs ar tunci

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Sastāvdaļas

  • Lavašs
  • olas
  • Tuncis (konservēts)
  • zaļumi
  • sāls
  • Garšvielas
  • Malti melnie pipari
  • majonēze

Pagatavošana

30 min

1. Šim nolūkam garšīgāks ir armēņu lavašs.

2. Pildījumam ņem vārītas olas un savā sulā konservētu tunci, ko saspaida ar dakšiņu.

3. Pievieno vārītu, sasmalcinātus zaļumus, vegetu, sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.

4. Lavašu izklāj uz galda un ļoti plānā kārtiņā pārziež ar pildījumu. Ja to liks biezā slānī, ēdiens būs ļoti mitrs.

5. Satin rullī un ietin celofāna plēvē. Galus aizloka ciet un uz nakti liek ledusskapī (var uzlikt arī slogu).

6. Nākamajā rītā pasniedz sagrieztu šķēlēs.

7. Garšīgs brokastu ēdiens, ko var piedāvāt sviestmaizes vietā.

8. Labu apetīti!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.