Recepte: Bergenas pankūkas

Brīvdienu rīti nav iedomājami bez gardām, tikko ceptām pankūkām. Piekritīsi? Ja gribas ko jaunu, izmēģini šo pankūku recepti.

Nepieciešams:

  • 5 olas;
  • 1 litrs milti;
  • 150-200 g cukurs;
  • 1 litrs tÄ«rkultÅ«ra (var bÅ«t arÄ« kefÄ«rs);
  • 75 g sviests;
  • 1 tējkarote briežraga sāls;
  • 1 tējkarote dzeramā soda;
  • Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs.

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus.

Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu.

Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.

Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu.

Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi.

Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Kā pagatavot Harija Potera kūku? Soli pa solim recepte

Tumšzaļās un siera vafeles: recepte barojošām brokastīm pusstundas laikā

Super kokteilis: elektrolītu dzēriena pagatavošana

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk