Recepte: Bergenas pankūkas

Brīvdienu rīti nav iedomājami bez gardām, tikko ceptām pankūkām. Piekritīsi? Ja gribas ko jaunu, izmēģini šo pankūku recepti.

Nepieciešams:

  • 5 olas;
  • 1 litrs milti;
  • 150-200 g cukurs;
  • 1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs);
  • 75 g sviests;
  • 1 tējkarote briežraga sāls;
  • 1 tējkarote dzeramā soda;
  • Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs.

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus.

Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu.

Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.

Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu.

Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi.

Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk