Home » Recepte: Bergenas pankūkas

Recepte: Bergenas pankūkas

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Brīvdienu rīti nav iedomājami bez gardām, tikko ceptām pankūkām. Piekritīsi? Ja gribas ko jaunu, izmēģini šo pankūku recepti.

Nepieciešams:

  • 5 olas;
  • 1 litrs milti;
  • 150-200 g cukurs;
  • 1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs);
  • 75 g sviests;
  • 1 tējkarote briežraga sāls;
  • 1 tējkarote dzeramā soda;
  • Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs.

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus.

Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu.

Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.

Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu.

Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi.

Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.