Recepte: Ķirbju biezzupa

Kad laiks domāt par vakariņām, tad īstais brīdis ķerties klāt vēl pagrabā atrodamajam ķirbim un pagatavot lieliski sildošu biezzupu. Zupas pagatavošana daudz laika neprasīs – aptuveni 30 minūtes.

Nepieciešams:

  • Ķirbītis
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Kokosriekstu piens
  • Eļļa

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sagriež. Liek katlā kopā vārīties ķirbi, burkānus, kartupeļus.

Kad dārzeņi mīksti un “jūk ārā”, nolej dārzeņu buljonu atsevišķā traukā.

Eļļā apcep sīpolus. Ceptos sīpolus pievieno novārītajiem dārzeņiem.

Visu kopā sablenderē. Pievieno kokosriekstu pienu. Sajauc visu kopā.

Ja masa šķiet par biezu, pievieno nedaudz dārzeņu buljonu.

Pievieno sāli pēc garšas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk