Home » Recepte: Ķirbju biezzupa

Recepte: Ķirbju biezzupa

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Kad laiks domāt par vakariņām, tad īstais brīdis ķerties klāt vēl pagrabā atrodamajam ķirbim un pagatavot lieliski sildošu biezzupu. Zupas pagatavošana daudz laika neprasīs – aptuveni 30 minūtes.

Nepieciešams:

  • Ķirbītis
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Kokosriekstu piens
  • Eļļa

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sagriež. Liek katlā kopā vārīties ķirbi, burkānus, kartupeļus.

Kad dārzeņi mīksti un “jūk ārā”, nolej dārzeņu buljonu atsevišķā traukā.

Eļļā apcep sīpolus. Ceptos sīpolus pievieno novārītajiem dārzeņiem.

Visu kopā sablenderē. Pievieno kokosriekstu pienu. Sajauc visu kopā.

Ja masa šķiet par biezu, pievieno nedaudz dārzeņu buljonu.

Pievieno sāli pēc garšas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.