Recepte: Zaļo zirnīšu un brokoļu plācenīši

Sastāvdaļas

  • 250 g zaļo zirnīšu
  • 250 g brokoļu
  • 3 olas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g miltu
  • citrona sula un miziņa pēc garšas
  • sāls un pipari pēc garšas
  • saišķis pētersīļu lapiņu
  • eļļa cepšanai
  • krējums pasniegšanai

Pagatavošana

  1. Pētersīļu lapiņas smalki sasmalcina ar nazi. Brokoļus sadala rozetēs, liek verdošā sālsūdenī, 5 minūtes novāra, nokāš, zem aukstas ūdens strūklas atdzesē, notecina.
  2. Blenderī liek visas sastāvdaļas, izņemot pētersīļu lapiņas un sablendē. Masai jāsanāk ķepīgai, bet ne pārāk šķidrai. Ja šķiet, ka masa neturēsies kopā, pievieno vel miltus. Masā iemaisa sagrieztas pētersīļu lapiņas.
  3. Sakarsē pannu ar eļļu un ar karoti liek zirņu un brokoļu mīklu uz tās, plācenīšus cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
  4. Pasniedz ar skābo krējumu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Related posts

Indiešu stila lēcu zupa

Kartupeļu zupa ar puravu

Klasiskā vistas zupa

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Lasīt vairāk