Home » 2025. gadā iPhone iegūs vēl vairāk atmiņas

2025. gadā iPhone iegūs vēl vairāk atmiņas

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

2025. gadā Apple ievērojami palielinās jauno iPhone tālruņu operatīvās atmiņas ietilpību. Par to ziņoja MacRumors, atsaucoties uz labi zināmo iekšējo Phone Chip Expert.

Saskaņā ar iekšējo informāciju, visi iPhone 17 sērijas modeļi saņems vairāk RAM nekā to priekšgājēji. Tādējādi pamata iPhone 17 un 17 Plus atmiņa būs 8 gigabaiti, flagmaņiem iPhone 17 Pro un 17 Pro Max būs 12 gigabaitu atmiņa. Salīdzinājumam, pašreizējie iPhone 15 un 15 Plus tika piegādāti ar 6 gigabaitiem, 15 Pro un 15 Pro Max – 8 gigabaitu RAM.

Iekšējā informācija par galveno jaunināšanas iemeslu nosauca jaunās un progresīvākas mākslīgā intelekta (AI) funkcijas, kas Apple viedtālruņos parādīsies nākamajā paaudzē. “Tāpēc, ja plānojat izmantot AI viedtālrunī, labāk pagaidīt līdz 2025. gadam un iegādāties iPhone 17,” uzsvēra Phone Chip Expert.

Lielāks atmiņas komplekts ir nepieciešams arī, lai ierīce varētu apstrādāt lietotāju pieprasījumus lokāli, tas ir, izmantojot sīkrīka jaudu. Pretējā gadījumā viedtālrunim būs jāpārraida dati uz internetu.

Augusta beigās Apple paziņoja, ka rudens produktu prezentācija notiks 9.septembrī.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: