Home » Zeme paaugstina savas vibrācijas: 17. jūlijā gaidāms rezonanses pieaugums

Zeme paaugstina savas vibrācijas: 17. jūlijā gaidāms rezonanses pieaugums

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Šī parādība ir piesaistījusi zinātnieku uzmanību kopš 2000. gada, kad no 7,83 Hz sāka strauji palielināties svārstību frekvence. 2023. gada 17. jūnijā tā sasniedza 190 Hz atzīmi.

Tas nozīmē, ka mūsu Zeme atrodas globālu pārmaiņu procesā – par to liecina straujais Šūmaņa frekvences pieaugums, ko sauc par Zemes pulsu jeb sirdspukstiem. Kā tas ietekmēs katru no mums – lasiet tālāk, ziņo  tsn.ua

Kas ir Šūmaņa frekvence

Šūmaņa rezonanse ir zemas frekvences vilnis, kas rodas ap Zemi un ir vienāds ar 7,83 Hz. Viļņi veidojas 50 zibens spērienu dēļ, kas katru sekundi no kosmosa ietriecas jonosfērā. Šo atklājumu tālajā 1958. gadā veica vācu fiziķis Vinfrīds Oto Šūmans. Zemas frekvences svārstības izplatās starp zemes virsmu un jonosfēru, un tās ir netveramas cilvēka ausij. Svārstību frekvence sāka strauji pieaugt 2000. gadā, lai gan līdz tam gadsimtu atzīme bija 7,83 Hz.

Zemas frekvences viļņu ietekme uz cilvēka ķermeņa un smadzeņu darbību

Pētījuma laikā pētnieki atklāja arī vairāku veidu zemas frekvences viļņus cilvēka smadzeņu darbības laikā: alfa, beta, teta un delta viļņus. Zinātnieki ir pierādījuši, ka alfa un teta viļņi var sinhronizēties ar Šūmaņa frekvenci, tas ir, ar mūsu planētas vibrācijām. Cilvēkam šajā stāvoklī ir neparastas spējas un viņš spēj pilnībā izārstēties no jebkuras slimības: tiek izvadītas slimās šūnas un rodas jaunas.

Attiecības starp planētas enerģiju un cilvēku

Ja Šūmaņa viļņi ir sinhronizēti ar cilvēka enerģiju, tad ne tikai planēta, bet arī cilvēks to ietekmē, veicina tās stāvokli. Ukraiņu zinātnieks Vladimirs Vernadskis uzskatīja, ka cilvēkiem ir kopīgs enerģijas lauks, apstiprinot C. Junga teoriju par kolektīvo bezsamaņu.

Zinātnieki jau sen ir iemācījušies izmērīt cilvēka vibrācijas atkarībā no tā, ko viņš jūt, kādas domas viņam ir. Jo laimīgāks ir cilvēks, jo augstāki ir viņa enerģētiskie ritmi un harmoniskāka saikne ar Zemi. Piemēram:

1) baiļu, agresijas vai aizvainojuma laikā svārstības samazinās līdz 3,3 Hz;

2) pateicības stāvoklī paaugstinās līdz 45 Hz, sirsnīga pateicība līdz +140 Hz;

3) ar vienotības sajūtu – 140 Hz;

4) mīlestības sajūtai ir visaugstākā atzīme – no 50 līdz +200 Hz.

Zinātnieku pētījumi un prognozes

Kanādiešu psiholoģijas profesors Maikls Persingers pierādīja, ka cilvēkiem nav iespējams izvairīties no zemes vibrāciju ietekmes, izņemot tērauda pazemes bunkura būvniecību. Tas ir, cilvēks ir savstarpēji saistīts ar Zemi, un planētas vibrāciju pieaugums tieši ietekmē viņa fizisko un psiholoģisko stāvokli. Tiek prognozēts, ka, mijiedarbojoties ar šīm frekvencēm, cilvēka ķermenis tiks izārstēts, harmonija ar dabisko vidi ļaus cilvēkam novērst nopietnu slimību attīstību.

Dziedināšana un vispārējā stāvokļa uzlabošana nav vienīgā Zemes vibrāciju ietekme uz ķermeni. Smadzeņu frekvenču sakritības rezultātā ar Šūmaņa rezonanses frekvenci cilvēks tiek apveltīts ar papildu spējām. Cilvēkiem, kas atrodas šo frekvenču ietekmē, ir labāki fiziskie un psiholoģiskie rādītāji: viņi ātrāk uzņem jaunu informāciju, uzlabojas smadzeņu un atmiņas darbs, viņi ir līdzsvarotāki un stabilāki nopietna stresa apstākļos, kā arī daudzkārt produktīvāki.

Ko psihologi saka par Zemes vibrāciju pieaugumu

Psihologi norāda, ka no šī brīža mūsu planētas vibrāciju frekvences līmenis tikai pieaugs. Tāpēc cilvēces apziņa un enerģija pastāvīgi piedzīvos izmaiņas, atrodoties transformācijas procesā. Cilvēkam fiziski nav iespējams noturēties pie zemām vibrācijām, pastāvīgi atrodoties stresa, trauksmes vai dusmu stāvoklī. Tiek prognozēts, ka zemas vibrācijas cilvēkam radīs fiziskas sāpes, lai viņš kļūtu apzinīgāks un laipnāks.

Kopš 2023. gada 17. jūnija cilvēce atrodas atveseļošanās procesā, un tas, pirmkārt, ir kolosāls slogs ķermenim. Tāpēc psihologi iesaka pēc iespējas biežāk atrasties stāvoklī “šeit un tagad”, neuztraukties par pagātni, bet gan dzīvot ar to, kas mums ir šodien, un rūpēties par savu rītdienu. Tad cilvēks spēs ātri pielāgoties jaunajām Zemes vibrācijām, justies veselāks un laimīgāks.

Kā izmantot Šūmaņa ritmus savā labā

Zinātnieki un psihologi sniedz padomus, kā sinhronizēties ar paaugstinātajām Zemes vibrācijām, lai pielāgotos jaunajiem dzīves apstākļiem uz planētas un uzlabotu savu fizisko un psiholoģisko pašsajūtu.

  • Mēģiniet katru dienu staigāt ārā. Pastaigas parkā, mežā, jūras krastā ļauj noskaņoties harmonijai ar dabu. Tas palīdzēs atpūsties, atslēgties no ikdienas aktivitātēm un atjaunot ķermeņa dabiskās vibrācijas.
  • Lai paskatītos uz zvaigznēm. Zvaigžņotās bezgalīgās debesis nomierina un harmonizējas ar Visumu.
  • Biežāk veiciet meditāciju un klausieties skaņas Šūmaņa frekvencē. Tagad internetā var atrast virkni dažādu mūzikas kanālu, kuros ir skaņu ieraksti ar frekvenci 7,83 Hz.
  • Cenšas pēc iespējas vairāk būt miera, mīlestības un pateicības stāvoklī, kas pozitīvi ietekmēs vispārējo ķermeņa stāvokli un apkārtējo vidi.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: