Home » Xiaomi Mi Band 8 Pro ir pasaulē labākā sporta aproce 2023. gadā

Xiaomi Mi Band 8 Pro ir pasaulē labākā sporta aproce 2023. gadā

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Vēl 2014. gadā Ķīnas korporācija Xiaomi, kas tolaik bija ne tuvu tik pazīstama kā tagad, iepazīstināja sabiedrību ar Mi Band fitnesa aproci. Tas ieguva milzīgu popularitāti, tāpēc kopš tā laika šis ražotājs katru gadu laiž klajā jaunus šāda veida sīkrīku modeļus, piedāvājot ikvienam un ikvienam kļūt par to īpašniekiem par ļoti pieticīgu naudas summu. Pašreizējais 2023. gads nebūs izņēmums no noteikuma, jo pavisam drīz tiks oficiāli prezentēta un pēc tam tirgū laista sporta aproce Xiaomi Mi Band 8. Šī ir vismodernākā plaukstas locītavas elektroniskā ierīce starp visām tirgū esošajām, un funkcionalitāte, ko tā nodrošina, spēj pārsteigt un pārsteigt jebkuru cilvēku, īpaši ņemot vērā šādas fitnesa aproces izmaksas.

 

Jau 2023. gada 14. augustā Ķīnā notiks Xiaomi Mi Band 8 Pro fitnesa aproces oficiālā prezentācija, par kuru dati kļuva ticami zināmi neilgi pirms šī notikuma. Jaunums ir ārkārtīgi progresīvs rokas sīkrīks, kas aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, papildināts ar jaunāko programmatūru un, pateicoties tam, piedāvā ārkārtīgi plašu funkcionalitāti, kas spēj apmierināt burtiski katra cilvēka vajadzības. Elektroniskajai ierīcei ir 1,74 collu OLED ekrāns ar atbalstu 16,7 miljoniem krāsu un 60 Hz atsvaidzes intensitāti. Jaunuma lietotāji varēs pastāvīgi izmantot režīmu Always-on Display, lai fitnesa aproce pastāvīgi rādītu jaunākos datus, piemēram, laiku, datumu un informāciju par aktivitātēm pašreizējās dienas ietvaros.

 
 

Jaunākais Xiaomi rokas izsekotājs lietotājiem piedāvās GPS moduli pozicionēšanai kosmosā, NFC moduli pirkumu apmaksai un fitnesa rokassprādzes izmantošanai kā elektronisku atslēgu, SpO2 sensoru, kā arī modernus sensorus un sensorus sirdsdarbības izsekošanai, fizisko aktivitāšu un citu moduļu izsekošana. Pateicoties tam visam, trekerim, salīdzinot ar iepriekšējo paaudzi, būs paplašināts atbalstīto sporta režīmu komplekts, un tas viss padarīs šo elektronisko ierīci pēc iespējas pievilcīgāku un pieprasītāku. Xiaomi Mi Band 8 Pro uzlāde tiks veikta, izmantojot īpašu magnētisko lādētāju, kas ir magnetizēts izsekotāja aizmugurē.

Tāpat kā visās iepriekšējās šī ražotāja fitnesa aproču paaudzēs, jaunums saņems ātrās nomaiņas siksnas funkciju. Pateicoties tam, burtiski 20 sekunžu laikā lietotāji varēs nomainīt vienu siksnu pret citu, lai plaukstas locītavas sīkrīks būtu vislabāk piemērots pašreizējam apģērba stilam. Cik maksās jaunums, vēl nav zināms, taču tā izmaksas Ķīnā garantēti nepārsniegs 300 juaņas, tas ir, tiem, kas vēlēsies iegādāties šo jauno produktu Ķīnas teritorijā, par to būs jāmaksā ne vairāk kā 4200 rubļu. Bet, neskatoties uz to, Xiaomi Band 8 Pro Krievijā būs iespējams iegādāties tikai par lielāku naudas summu. Tāpat ikvienam, kurš vēlas iegādāties šādu sīkrīku Krievijas teritorijā, jāatceras, ka to nebūs iespējams pilnībā izmantot, jo GPS signāls valstī ir bloķēts kopš 2023. gada maija, un maksājums, izmantojot maksājumu sistēmu Mi Pay, nav pieejams. Taču tā vai citādi, cenas un kvalitātes attiecības ziņā jaunums būs labākais no sava veida.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: