Home » Ventspils novads: devas sēņot, atstājot bērnu slēgtā automašīnā +29 °C temperatūrā

Ventspils novads: devas sēņot, atstājot bērnu slēgtā automašīnā +29 °C temperatūrā

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Valsts policija ir uzsākusi administratīvā pārkāpuma lietvedību pret kādu sievieti par to, ka viņa, vācot sēnes, karstā laikā atstāja bērnu automašīnā, aģentūru informēja policija.

Otrdien ap pulksten 13.00, patrulējot Ventspils novada Ziru pagastā, policisti mežā pamanīja automašīnu BMW ar aizvērtiem logiem, kurā atradās meitene.

Policisti sāka signalizēt, lai pievērstu automašīnas īpašnieka uzmanību, un pēc brīža no meža iznāca sieviete ar sēnēm rokās. Viņai līdzi bija viņas dēls.

Sieviete paskaidroja, ka bija ieradusies mežā kopā ar bērniem, lai ievāktu sēnes, un viņas trīs gadus vecā meita nevēlējās doties līdzi, tāpēc viņa palika mašīnā.

Likumsargi sievietei paskaidroja, ka ārā ir +29 grādi un automašīna ātri sakarst. Sieviete sacīja, ka brauciena laikā viņa ieslēgusi gaisa kondicionieri, tāpēc nav domājusi, ka, stāvot stāvvietā, automašīna tik ātri sakarsīs, kamēr viņa atradīsies mežā.

Meitenei medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama. Policija sāka administratīvā pārkāpuma lietvedību pret sievieti saskaņā ar Bērnu tiesību aizsardzības likuma noteikumiem par bērna līdz septiņu gadu vecumam atstāšanu bez uzraudzības, ja to izdarījusi persona, kurai uzticēta bērna uzraudzība.

Par šādu pārkāpumu var sodīt ar brīdinājumu vai naudas sodu līdz 210 eiro.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: