Home » Xiaomi Smart Band 8 gatavojas globālai izlaišanai: kad viedā aproce tiks izlaista ārpus Ķīnas un cik tā maksās?

Xiaomi Smart Band 8 gatavojas globālai izlaišanai: kad viedā aproce tiks izlaista ārpus Ķīnas un cik tā maksās?

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Jau aprīlī Xiaomi iepazīstināja ar Smart Band 8 fitnesa izsekotāju . Bet pagaidām tas ir pieejams tikai Ķīnā. Tomēr mazumtirgotāji citās valstīs jau gatavojas globālajam paziņojumam.

Kas ir zināms

Liels Polijas mazumtirgotājs savā tīmekļa vietnē ir izveidojis produkta lapu ar detalizētu informāciju par pārdošanas sākumu. Tiesa, rokassprādzi sauc nevis Xiaomi Smart Band 8, bet gan Mi Band 8. Lapa tika ātri izdzēsta, taču ne tik ātri, lai žurnālistiem nebūtu laika uzņemt ekrānuzņēmumu.

Saskaņā ar mazumtirdzniecības sarakstu rokassprādze tiks pārdota 3. oktobrī. Tas maksās PLN 199, kas ir līdzvērtīgs aptuveni 45 eiro jeb 49 dolāriem pēc konvertēšanas. Šajā cenā ir iekļauts Polijas nodoklis, kas, iespējams, padarīs to pieejamu par mazāk nekā 40 ASV dolāriem ASV. Tajā pašā laikā Ķīnā sīkrīks maksā 35 USD un 40 USD (NFC).

Ja pēkšņi palaidāt garām oficiālo prezentāciju, atceramies, ka Xiaomi Smart Band 8 saņēma 1,62 collu AMOLED displeju ar punktu blīvumu 326 pikseļi collā un spilgtumu līdz 600 nitiem, atbalstu vairāk nekā 150 treniņu režīmiem, sensorus izsekošanai. veiktie soļi, skābekļa līmenis asinīs, stress, miegs un sieviešu veselība. Tas var darboties bez uzlādēšanas 16 dienas. Ja aktivizējat režīmu Vienmēr ieslēgts, darbības laiks tiek samazināts līdz 6 dienām. Modeļa īpatnība ir īpaši stiprinājumi, pateicoties kuriem “kapsulu” var nēsāt uz kedām un pat kā kulonu.

Avots: Gizmochina

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: