Home » Kurus šoreiz pilnmēness ietekmēs visvairāk?

Kurus šoreiz pilnmēness ietekmēs visvairāk?

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

29. septembrī sākās pilnmēness, taču vienmēr jutīgāki cilvēki Mēness cikla kulmināciju nojauš dažas dienas iepriekš. Pilnmēness vienmēr dažus cilvēkus ietekmē vairāk nekā citus. Šiem cilvēkiem ir lielāka varbūtība, ka pilnmēness iedzīvinās asus pārdzīvojumus un svarīgus notikumus. Uzzini, kurās dienās dzimušos šoreiz pilnmēness ietekmēs visvairāk.

28. – 30. septembris un 25. – 27. marts

Attiecību jautājumi šo cilvēku dzīvē kļūst īpaši aktuāli, un līdzsvara atrašana partnerattiecībās būs lielāks izaicinājums nekā parasti. Attiecībās var notikt izšķiroši pavērsieni. Arī attīstība uz labu ir iespējama, ja abi partneri ir pietiekami ieguldījuši. Tomēr galvenais šķērslis ir tas, cik lielā mērā cilvēks var saskatīt un uztvert savu lomu partnerattiecībās. Nepieciešams arī skaidrāk izteikt savas individuālās vēlmes.

26. – 28.jūnijs un 26. – 28. decembris

Šo cilvēku dzīvē attiecības starp darbu un mājām, starp karjeru un ģimeni kļūst īpaši asas. Ir jāatrod veids, kā līdzsvarot savus augstākos mērķus ar ģimenes vajadzībām. Gaisā var būt svarīgi jautājumi saistībā ar profesionālo izaugsmi. Bet galvenais ir atrast līdzsvaru. Nedrīkst dot priekšroku savām prioritātēm, jāpadomā arī par otru. Dažos gadījumos priekšplānā izvirzīsies arī spriedze ar vecākiem vai priekšniecību. Tomēr tiks arī izpildīti sen izvirzītie mērķi, kuru sasniegšanai ir pielikts pietiekami daudz pūļu.

Pilnmēness fāze ilgst trīs ar pusi dienas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: