Home » Manikīrs 2023. gada oktobrim: 16 modeļi un krāsas, kas būs aktuālas

Manikīrs 2023. gada oktobrim: 16 modeļi un krāsas, kas būs aktuālas

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Līdz ar jaunās sezonas atnākšanu manikīra tendences mainās un tiek ietekmētas no modes, kas redzama uz podiuma. Kas ir aktuāls 2023. gada oktobrī? Tendences ir katrai gaumei: no visdiskrētākajiem piena nagiem līdz nagiem, kas iegūst apjomu ar trīsdimensiju aplikāciju palīdzību.

Līdzās pastāvēs vairākas tendences, un mēs redzēsim ļoti dažādus nagus. No īsiem dizainiem, kas pārklāti ar dabīgu laku, līdz gariem balerīnas formas nagiem, kas pārklāti ar rhinestone aplikācijām. Mēs redzēsim arī daudz abstraktu dizainu, kas balstīts uz vienas krāsas izliektām līnijām vai apvieno vairākas krāsas no viena diapazona, dažreiz ar metālisku pieskārienu.

1. Minimālisms

Minimālistisks manikīrs ar plānām baltām lokām uz dabīgiem nagiem

Viļņveida nagi turpinās būt pieaugoša tendence šajā sezonā, lai gan ar nelielu pieskaņu minimālismam, radot līdz šim elegantāko manikīru. Ideāls variants, lai pievienotos klusas greznības tendencei.

2. Mikro franču valoda

Balta mikro franču valoda uz īsiem kvadrātveida nagiem

Šī ir minimālisma franču manikīra versija, ko raksturo tas, ka emalja gar malu ir samazināta līdz minimumam. To valkā klasiskā baltā, kā arī citās sezonas krāsās, piemēram, sarkanā, brūnā vai melnā krāsā.

3. Olīvzaļa

Olīvzaļš manikīrs uz īsiem kvadrātveida nagiem

Zaļā būs viena no mēneša krāsām, īpaši olīvu un sūnu toņi, kas ir lieliski piemēroti rudens sezonai.

4. Melnbalts

Melnbaltā franču valoda uz gariem mandeļu nagiem

Ideālajam manikīram 2023. gadam joprojām būs oriģināls, bet ne pārāk nervozs dizains.

5. Glazēti nagi

Pērļu rozā manikīrs uz vidēja garuma asiem mandeļu nagiem

Šis bija viens no 2023. gada zvaigžņu nagu mākslas efektiem, un tas arī turpmāk būs tendence rudens/ziemas sezonā. Pērļu rozā nagi ir īpaši populāri un ļoti labi iekļaujas barbicore estētikā.

6. Sarkanais manikīrs

Sarkans manikīrs uz īsiem kvadrātveida nagiem

Šī ir 2023.-2024. gada rudens/ziemas krāsa, un mēs to pamanīsim arī uz nagiem. Nekļūdīgs sarkanais kļūs par vienu no sezonas manikīra galvenajiem varoņiem.

7. Sudraba dizains

Sudraba metālisks manikīrs uz īsiem nagiem

Sudrabs kļūs par vienu no ziemas krāsām ne tikai modē. Papildus hroma efekta nagu laku popularitātei tas būs abpusēji izdevīgs jūsu stilīgākajam oktobra manikīram.

8. Samta nagi

Samta zaļš manikīrs ar spīdumiem uz vidēja garuma ovāliem nagiem

Magnētiskās nagu lakas atkal ir populāras, piešķirot manikīram samtainu sajūtu. Tas ir smalks, bet hipnotisks mirdzums, kas lieliski sader ar sezonas paleti.

9. Gradients

Gradienta manikīrs ar spīdumiem uz gariem ovāliem nagiem

Neskaitot mazuļu uzplaukuma vecumu, kuri arī šogad uzvar 2023. gadā, populāri ir gradientu dizaini ar visu veidu efektiem. Tāpat kā šis, ar mirdzumu un 3D skaļumu.

10. Pērļu balts

Balts un pērļu manikīrs ar ziedu apdruku uz gariem mandeļu nagiem

Šis manikīrs, kas tiek veikts uz gariem mandeļu formas nagiem, pērļu baltā krāsā ar mirdzošām margrietiņu detaļām centrā uz dažiem nagiem, iegūs jūs šajā sezonā.

11. Franču ar spīguļiem

Zils franču ar mirdzumu uz īsiem ovāliem nagiem

Šis dizains maina tradicionālo franču manikīru. Nomainiet klasisko balto līniju pret zilu emaljas mirdzošo līniju. Pārējais nags ir nopulēts līdz dabīgai krāsai.

12. Ar rhinestones

Minimālistisks dabiskais manikīrs ar rhinestones uz īsiem kvadrātveida nagiem

Šajā gadījumā nagu pārklāj ar dzidru laku un uzklāj pulverveida zaigojošu tekstūru, un pēc tam uz katra naga tiek uzlikti mazi rhinestones, kas piešķir manikīram glamūru.

13.Tumši brūns

Šokolādes brūns manikīrs uz vidēja garuma kvadrātveida nagiem

Šim vienkāršajam un elegantajam manikīram mēs izvēlējāmies citu no šī brīža tumšajām krāsām: šokolādes brūno. Tas ir diskrēts un elegants risinājums rokām.

14.Ar ziediem

Dabīgs manikīrs ar daudzkrāsainiem ziediem uz īsiem kvadrātveida nagiem

Vēl viena rudens tendence ir atspoguļota šajā dizainā, kurā ir ar rokām apgleznoti ziedi uz dabiska pamata un spīdīga apdare. Ideāli piemērots romantiskākajām dabām.

15. Ar spilgtu pieskārienu

Bēšs manikīrs ar melniem apļiem uz īsiem dabīgiem nagiem

Šis manikīrs, kas tiek veikts uz īsiem, noapaļotiem nagiem, ietver nagu noklāšanu ar dabisku krāsu un piešķirot tam avangardisku un modernu pieskārienu ar diviem melniem apļiem. Ļoti minimālistisks stils!

16.Ar abstraktām formām

Oriģināls manikīrs zaļos un bēšos toņos ar zelta lokām

Tas ir abstrakts dizains, kas balstīts uz izliektām un maigām līnijām, apvienojot tādus toņus kā olīvzaļa, tumši zaļa, bēša, brūna un zelta.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: