Home » Marks Cukerbergs audzē govis un plāno tās barot ar alu

Marks Cukerbergs audzē govis un plāno tās barot ar alu

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Meta galvenais īpašnieks Marks Cukerbergs ir sācis audzēt liellopus savā 600 hektāru lielajā rančo Havaju salās. Miljardieris plāno barot dzīvniekus ar makadāmijas miltiem un dzert alu, raksta Business Insider.

“Es sāku nodarboties ar liellopu audzēšanu rančo Koho’alu Kauai, un es gatavojos ražot augstākās kvalitātes liellopu gaļu pasaulē. Es audzēju Wagyu un Angus šķirnes liellopus, kas tiks audzēti uz makadāmijas miltiem un alus, ko mēs ražojam tepat rančo,” izdevums citē vārdus no Marka Cukerberga ieraksta sociālajos tīklos.

Kā vēsta žurnāls Forbes, Marks Cukerbergs jau 2014. gadā iegādājās zemi Havaju salā Kauai. Toreiz pirkums viņam izmaksāja vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru. Pēc tam miljardieris 2021. gadā 280 hektāru lielajam zemes gabalam pievienoja vēl 290 hektārus. Šobrīd viņa īpašumi aizņem aptuveni 600 hektārus, un tajos ietilpst arī publiskā pludmales zona.

Pēc Marka Cukerberga teiktā, makadāmijas kokus viņam palīdz stādīt meitas. Plānots apstādīt lielas platības govju barošanai, jo katra no tām, pēc miljardiera teiktā, gadā patērē no 2,3 līdz 4,5 tonnām barības.

Japānas wagyu liellopu gaļa ir pazīstama ar augstu marmorizācijas pakāpi un bagātīgu garšu. Lai nodrošinātu gaļas autentiskumu, Japānā katru dzīvnieku stingri uzrauga no dzimšanas līdz nokaušanai. Tiek norādīts, ka barotās wagyu govis dažkārt baro ar alu, lai uzlabotu to apetīti.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.