Home » Anthropic iepazīstināja ar Claude 3 Haiku — ātru un pieejamu AI modeli biznesam

Anthropic iepazīstināja ar Claude 3 Haiku — ātru un pieejamu AI modeli biznesam

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Uzņēmums Anthropic ir izlaidis Claude 3 Haiku, jaunāko Claude 3 saimes AI modeli, kura mērķis ir nodrošināt ātrumu un pieejamību uzņēmuma klientiem.

Kas ir zināms

Claude 3 Haiku tiek pozicionēts kā ātrākais un pieejamākais modelis savā klasē. Tas spēj apstrādāt līdz 21 000 marķieru (apmēram 30 lappušu) sekundē, ja pieprasījumi ir mazāki par 32 000 marķieriem. Tas ļauj uzņēmumiem analizēt lielu datu apjomu, piemēram, pārskatus un līgumus, niecīgā laika posmā, kas nepieciešams citiem modeļiem.

Papildus ātrumam Haiku piedāvā uzlabotas vizuālās apstrādes iespējas, tostarp diagrammas, diagrammas un fotogrāfijas, paverot jaunas perspektīvas uzņēmuma lietojumprogrammām, kas balstās uz vizuāliem datiem.

Saskaņā ar Anthropic līdzdibinātāja Daniela Amodei teikto, Haiku būtu lieliska izvēle reakcijas laika jutīgiem scenārijiem, piemēram, klientu atbalstam vai iekšējām tērzēšanas sistēmām. Tajā pašā laikā jaudīgākie Claude 3 Opus un Sonnet modeļi ir labāk piemēroti sarežģītai tehniskai izpētei un attīstībai.

Veidojot Haiku, Anthropic lika uzsvaru uz uzņēmuma līmeņa drošību un uzticamību, tostarp stingru testēšanu, sistēmas uzraudzību un stingru piekļuves kontroli, lai samazinātu risku.

Claude 3 Haiku tagad ir pieejams, izmantojot Anthropic API, Claude Pro abonentiem, kā arī Amazon Bedrock un Google Cloud Vertex AI mākoņos, paplašinot tā sasniedzamību uzņēmumiem visā pasaulē.

    Avots: VentureBeat

    Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

    Jums var arī patikt

    Leave a Comment

    BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

    Are you sure want to unlock this post?
    Unlock left : 0
    Are you sure want to cancel subscription?

    Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

    Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
    -
    00:00
    00:00
    Update Required Flash plugin
    -
    00:00
    00:00

    Spelling error report

    The following text will be sent to our editors: