Home » Spotify aprīlī ievieš jaunu funkciju Countdown Pages audiogrāmatām

Spotify aprīlī ievieš jaunu funkciju Countdown Pages audiogrāmatām

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Spotify ir paziņojis par jaunas funkcijas izlaišanu audiogrāmatām – Countdown Pages. Šī funkcija, kas jau ir izrādījusies veiksmīga mūzikas izlaidumos, ļaus Spotify lietotājiem “iepriekš saglabāt” audiogrāmatas pirms to izlaišanas datuma.

Kas ir zināms

Autori un izdevēji varēs reklamēt savus jaunos darbus pirms to palaišanas. Kad audiogrāmata ir iepriekš saglabāta, virs tās būs redzama atpakaļskaitīšana līdz tās sākumam. Kad grāmata tiks izlaista, Spotify informēs lietotājus, lai viņi zinātu, ka var sākt to klausīties. Pateicoties “Countdown Pages”, Spotify lietotāji varēs meklēt nosaukumus straumēšanas pakalpojumā, tiklīdz tie tiks paziņoti. Līdz ar atjauninājumu nākamajā mēnesī to grāmatu lapās, kuras vēl nav izlaistas, parādīsies poga “Iepriekš saglabāt”. Turklāt cilnē “Vairāk līdzīgo” lietotājiem tiks rādītas līdzīgas jau izdotas grāmatas, kuras viņi var sākt klausīties uzreiz. Spotify “Atpakaļskaitīšanas lapas” būs pieejamas visos tirgos, kur ir pieejamas audiogrāmatas, sākot no aprīļa vidus.

Avots: Phonearena

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: