Home » Šilova lieliskais sniegums spārno “Canucks” uzvaru

Šilova lieliskais sniegums spārno “Canucks” uzvaru

no Ainars Briedis
0 Komentāri Ziedot

Pirmdien, 13. maijā, ar lielisku sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu mačā izcēlās Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, sekmējot Vankūveras “Canucks” uzvaru mačā pret Edmontonas “Oilers”.

“Canucks” viesos ar rezultātu 4:3 (3:1, 1:1, 0:1) uzveica “Oilers” hokejistus, sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Šilovs šajā mačā uzstādīja savas NHL karjeras atvairīto metienu rekordu. Viņš tika galā ar 42 no 45 pretinieku metieniem (93,3%). Līdz šim viņa labākais rādītājs bija 37 atvairīti metieni.

Latvijas vārtsargs tika nosaukts par šīs spēles otro zvaigzni. Par mača labāko spēlētāju tika atzīts latvieša kolēģis Broks Besers, kurš izcēlās ar trīs rezultativitātes punktiem (2+1).

Šilovam un “Canucks” šajā spēlē izdevās “sausā” atstāt šā brīža, iespējams, labāko spēlētāju NHL Konoru Makdeividu, kurš līdz šim bija arī Stenlija kausa izcīņas rezultatīvākais spēlētājs (2+15). Tagad šo godu pārņēmis viņa kolēģis Leons Draizaitls (7+11).

Bļugers šajā mačā uz ledus pavadīja 14 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā izcēlās ar pieciem spēka paņēmieniem. Latvijas centra uzbrucējs uzvarēja sešos no astoņiem iemetieniem, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs naktī uz 15. maiju. Šīs spēles sākums paredzēts plkst. 4.30 pēc Latvijas laika.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: