Home » Horoskops trešdienai: 15. februāris 2023 gada

Horoskops trešdienai: 15. februāris 2023 gada

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

AUNS

Ir iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā no vislabākās puses. Atzinības vārdus saņemsi, tikai jāskatās vai bankas kontā parādās summa atbilstoši paveiktajam.

VĒRSIS

Šodien diezgan daudz laika pavadīsi, gremdējoties apcerīgās pārdomās. Darbā pārmaiņas, kas tev var nepatikt – jānogaida, kamēr vēji norimst. Nepieņem straujus lēmumus.

DVĪŅI

Galvā nāks interesantas idejas un būsi noskaņots jauniem sasniegumiem. Labāk savas ieceres realizēt pašam vai arī ļoti rūpīgi izvēlēties sadarbības partnerus.

VĒZIS

Garastāvoklis optimistisks, un noskaņojums pozitīvs, turies tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas varētu to sabojāt. Problēmas darbā uztver mierīgi, nav vērts ielaisties strīdos un diskusijās.

LAUVA

Peļņa ir tavās darba spējās un radošā pieejā. Ja vairāk ideju, jo lielāka varbūtība, ka ienākumi vairosies. Nepaļaujies uz partneriem, bet finanšu lietas pieskati pats.

JAUNAVA

Vēlēsies doties pretī jauniem izaicinājumiem. Lieli plāni un ieceres, ko vajag realizēt. Darbā situācijas mainīgas un dažbrīd arī saspringtas, neiesaistieties strīdos un neauglīgās diskusijās.

SVARI

Gādā par optimismu, saudzē un mīli sevi. Nav vēlams pārstrādāties un uzņemties pārāk daudz pienākumu. Pēc darba atpūties, lasi, pievērsies redzesloka paplašināšanai.

SKORPIONS

Var rasties jaunas iespējas, taču rīkojies apdomīgi. Šobrīd peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Ienākumi cieši saistīti ar tavām zināšanām un iepriekšējo darba pieredzi.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas veltīsi darbam un taviem pūliņiem būs rezultāts. Interese par jaunām tēmām, zinībām un norisēm. Meklēsi informāciju par dažādām jomām un iegūtās zināšanas noderēs.

MEŽĀZIS

Naudas lietās jārīkojas pārliecinoši un mērķtiecīgi, tad būs atdeve. Nekautrējies runāt par finansēm un atbilstošu samaksu par veicamajiem darbiem.

ŪDENSVĪRS

Prātā nāks domas, kā mainīt lietu kārtību darbā vai biznesā, tomēr revolucionārus pārkārtojumus nevajadzētu uzsākt. Neuztiep savas idejas, bet mēģini izskaidrot.

ZIVIS

Darbā var likties, ka tu dari vairāk, nekā tiec atalgots. Tāpēc nepārpūlies, vai arī runā par algas pielikumu. Ja tev ir privātais bizness, pārskati naudas plūsmu un cenas.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.