Home » Samsung ir demonstrējis, no kā ir izgatavots jaunais premium klases pulkstenis Galaxy Watch Ultra

Samsung ir demonstrējis, no kā ir izgatavots jaunais premium klases pulkstenis Galaxy Watch Ultra

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Samsung šogad prezentēja savu pirmo “Ultra” viedpulksteni, kura mērķis ir konkurēt ar Apple Watch Ultra. Galaxy Watch Ultra piedāvā augstākās kvalitātes uzbūvi un precīzu aktivitātes un veselības monitoringa tehnoloģiju. Uzņēmums nesen publicēja izjauktā pulksteņa attēlus, kuros redzamas tā iekšējās sastāvdaļas.

Kas ir zināms

Galaxy Watch Ultra sastāv no septiņām galvenajām sastāvdaļām: bioaktīvā sensora, aizmugurējā dekora, aizmugurējā korpusa, iespiedshēmas plates (PBA) bloka, displeja un indeksa dekora. Īpaši jāatzīmē jaunais bioaktīvais sensors, kas ir precīzāks, pateicoties 13 LED, salīdzinot ar Watch 7, kurā bija 4 LED. Samsung apgalvo, ka sensors nodrošina par 30 % lielāku precizitāti, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem.

Pulksteņa korpuss ir izgatavots no titāna, tāpēc tas ir izturīgāks un ilgmūžīgāks nekā nerūsējošā tērauda Watch 7. PBA ietver jauno Exynos W1000 procesoru. Samsung apgalvo, ka jaunais mikroshēma nodrošina 3,4 reizes lielāku vienkodolu veiktspēju un 3,7 reizes lielāku daudzkodolu veiktspēju nekā iepriekšējās paaudzes ierīces, vienlaikus patērējot par 30 procentiem mazāk enerģijas. Galaxy Watch Ultra displejs ir ar spilgtumu līdz 3000 nitiem, kas ļauj tos lietot pat spilgtā saules gaismā.

Avoti: Samsung

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: