Home » Ceturtdienas horoskops: 1. augusts

Ceturtdienas horoskops: 1. augusts

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Horoskops ceturtdienai, 1. augustam.

AUNS

Veiksmes diena. Var rasties iespējas izveidot jaunus kontaktus un noslēgt lietišķas vienošanās, kas dos rezultātu nākotnē. Taču esi uzmanīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās.

VĒRSIS

Daudz emociju, tostarp lietišķo jautājumu kārtošanā. Ja radīsies kādas sarežģītas situācijas, ir jāatrod sevī spēja paraudzīties uz tām no pozitīvā skatupunkta.

DVĪŅI

Veiksmīga un optimistiska diena, ja turēsies pēc iespējas tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas citiem bojā garastāvokli. Ir iespējas iepazīties ar jaukiem, interesantiem cilvēkiem.

VĒZIS

Esi uzmanīgs naudas lietās, un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Vakarā vislabāk jutīsies kopā ar ģimeni un tuviem cilvēkiem. Saturīgas sarunas un rūpes citam par citu.

LAUVA

Dzīve ir skaista, un vasara iedvesmo. Pozitīvā noskaņā visi darbi sokas raiti, šodien daudz izdarīsi un noorganizēsi. Vienīgi jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos.

JAUNAVA

Jāuzmanās no ilūzijām un aplamas situāciju izpratnes. Saņemto informāciju pārbaudi un uzklausi pēc iespējas vairāk viedokļu. It īpaši tad, ja jāpieņem būtiski lēmumi.

SVARI

Darbā un biznesā daudz pienākumu, un var rasties interesantas un oriģinālas idejas attiecībā uz peļņu. Vakarā vajag atpūsties un izklaidēties, apmeklē kādu kultūras pasākumu.

SKORPIONS

Kad skaidrs, pa kuru ceļu jāiet, neviens un nekas tevi neatturēs. Ja arī kādi darbi aizkavējušies, ar neatlaidību panāksi savu. Ceļa galā panākumi un arī iepriecinošs cipars bankas kontā.

STRĒLNIEKS

Daudz informācijas it kā no ticamiem avotiem, taču esi vērīgs. Ja rodas kaut vismazākās šaubas, – un arī tad, ja nerodas – pārbaudi. Citādi vari nonākt neveiklā un nepatīkamā situācijā.

MEŽĀZIS

Būsi uz pozitīvas iedvesmas viļņa un darbi ies no rokas. Raugies, kur nopelnīt vairāk, kā izvirzīties. Ir visas iespējas sevi parādīt un saņemt kādu vilinošu piedāvājumu.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, tevi aicinās piedalīties sabiedrisku pasākumu rīkošanā vai labdarībā. Piekrīti, jo darbošanās cilvēku labā, dos gandarījumu un jaunus kontaktus.

ZIVIS

Neuzticies citu solījumiem lietišķajās vai finanšu tēmās. It īpaši uzmanīgi jāizvērtē jauni darba vai biznesa piedāvājumi. Esi precīzs, jo pastāv riski pieļaut kādas neuzmanības kļūdas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: