Home » Policija informēs par Alūksnes pusē atklāto apjomīgu narkotiku glabātavu

Policija informēs par Alūksnes pusē atklāto apjomīgu narkotiku glabātavu

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Valsts policija (VP) ceturtdien plkst.11 preses konferencē informēs par nelegālu narkotiku rūpalu Alūksnes pusē, aģentūru LETA informēja policijā.

Preses konference notiks VP galvenajā ēkā Čiekurkalnā. Tajā piedalīsies Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks un Valsts policijas Organizētās noziedzības smago un sērijveida noziegumu apkarošanas pārvaldes priekšnieks Pēteris Bauska.

Jau ziņots, ka Valsts policija pagājušajā nedēļā aizdomās par organizētas transnacionālas noziedzības uzturētu nelegālu narkotiku rūpalu Alūksnes pusē ir aizturējusi vairākas personas un konfiscējusi vairāk nekā vienu tonnu gatavās produkcijas, prekursoru, kā arī nepieciešamās vielas un aprīkojumu to ražošanai.

Tiesībsargi pēdējos gados Latvijā atraduši vairākas narkotiku ražotnes, tostarp šogad atklāta ne vien ražotne Alūksnes pusē, bet pirms tam līdzīgs nelegālais rūpals likvidēts arī Latgalē, liecina aģentūras LETA apkopotā Valsts policijas sniegtā informācija.

Šogad janvārī kādā viensētā Latgalē tika uzieta metamfetamīna laboratorija, kurai bija piesaistīti ķīmiķi no ārvalsts un kas bija paspējusi saražot preci ap pusmiljona eiro vērtībā.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.