Home » Redmi 9C un Redmi 9C NFC budžeta viedtālruņi netiks atjaunināti līdz MIUI 13, lai gan Xiaomi ir apsolījis.

Redmi 9C un Redmi 9C NFC budžeta viedtālruņi netiks atjaunināti līdz MIUI 13, lai gan Xiaomi ir apsolījis.

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Lai gan Xiaomi jau aktīvi atjaunina savas ierīces uz MIUI 14, daži viedtālruņi joprojām nav saņēmuši MIUI 13. Un vairs nesaņems.

Ko tas nozīmē
Budžeta viedtālruņi Redmi 9C un Redmi 9C NFC tika laisti tirgū ar MIUI 12, kas balstīta uz Android 10. Kopš tā laika tie ir saņēmuši vienu Android atjauninājumu un vienu MIUI atjauninājumu. Citiem vārdiem sakot, pašlaik šajos modeļos darbojas MIUI 12.5, kas balstīta uz Android 11. Lai gan dažos reģionos lietotāji vēl nav saņēmuši MIUI 12.5 – piemēram, Turcijā un Indijā (vietējam Poco C3 klonam).

Xiaomi ir apsolījusi šiem modeļiem izlaist MIUI 13, taču pagaidām atjauninājumu nav. XiaomiUI resurss raksta, ka Redmi 9C un Redmi 9C NFC īpašniekiem nevajadzētu gaidīt atjauninājumu: iekšējie MIUI testi jau sen ir pārtraukti, un “aparatūra” nav tādā līmenī, lai palaistu jauno MIUI saskarni.

Iemesls slēpjas budžeta Helio G35 procesorā. Tam ir kodoli, kas koncentrējas uz efektivitāti, bet nav paredzēti augstas veiktspējas operācijām. Tāpēc viedtālruņi nevarēs saņemt MIUI 13 atjauninājumu nepietiekama aparatūras līmeņa dēļ.

Avots: XiaomiUI

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: