Home » Kad tējas gatavošana kļūst bīstama?

Kad tējas gatavošana kļūst bīstama?

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Farmācijas zinātņu kandidāts Igors SOKOĻSKIS saka:

– Tēju var dzert tikai svaigi pagatavotu – tējas lapas “dzīvo” ne vairāk kā 10-15 minūtes.

Tad tajā sāk uzkrāties grūti šķīstošas ​​vielas: tanīni (negatīvi ietekmē gremošanu), slāpekļa savienojumi un rūgtums (stimulē pārmērīgu kuņģa sulas sekrēciju).

Šis noteikums attiecas uz visiem tējas veidiem. Baltā, zaļā, sarkanā vai melnā tēja ir viena tējas auga lapas, kas viena no otras atšķiras tikai ar fermentācijas pakāpi.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: