Home » Svētdien vietām Latvijā līs

Svētdien vietām Latvijā līs

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Svētdien vakarpusē dažviet centrālajos rajonos īslaicīgi uzlīs, bet kopumā diena būs sausa, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Diena būs mākoņaina, bet brīžiem laiks skaidrosies.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas jūras piekrastē vēl brāzmās sasniegs līdz 15 metrus sekundē, bet vakarpusē pavājināsies un būs lēns.

Gaiss svētdien iesils +20…+25 grādiem, bet austrumu rajonos būs mazliet siltāks līdz +26 grādiem.

Arī Rīgā mākoņi mīsies ar sauli, taču nokrišņus nenesīs. Saglabāsies lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, kas pēcpusdienā sāks pavājināties. Gaiss iesils līdz +22…+24 grādiem.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem diena aizritēs ar lielākoties sausu laiku, vien vakarpusē dažviet centrālajos rajonos īslaicīgi uzlīs. Diena būs mākoņaina, brīžiem laiks skaidrosies un uzspīdēs saule.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, rietumu vējš, kas jūras piekrastē vēl brāzmās sasniegs līdz 15 metrus sekundē, bet vakarpusē tas pavājināsies un būs lēns.

Gaiss svētdien iesils līdz +20…+25 grādiem, austrumu rajonos līdz +26 grādiem.

Galvaspilsētā svētdien mākoņi mīsies ar sauli, taču nokrišņus tie nenesīs. Saglabāsies lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, kas pēcpusdienā sāks pavājināties. Maksimālā gaisa temperatūra Rīgā būs +22…+24 grādu robežās.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: