Home » HOROSKOPS 2023. GADA 23. JŪLIJA – SVĒTDIENAI

HOROSKOPS 2023. GADA 23. JŪLIJA – SVĒTDIENAI

no Ilona Meija
1 Komentārs Ziedot
  • 2023. gada 23. jūlijs, augošais mēness ir 7. mēness diena.
  • Mēness Jaunavas un Svaru zīmē
  • Mēness diena sākās svētdien, 2023. gada 23. jūlijā, pulksten 10:22
  • Beidzas pirmdien, 2023. gada 24. jūlijā, plkst. 11:38
  • Mēness lēkts pulksten 10:22
  • Mēness riets pulksten 22:47

♈ Auns

Pretrunu un ilūziju diena… Pastāv liels risks izteikt kļūdainu viedokli, ļauties emocijām, nevis saprātam. Centieties neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus, nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus un rūpīgi pārdomājiet, pirms pieņemat biznesa piedāvājumus. Iespējams, ka tie nav tik perspektīvi, kā šobrīd šķiet, un jūs nesaņemsiet gaidītos labumus.

♉ Vērsis

Šajā dienā astrologi aicina ciemos, uz izklaides pasākumu vai vienkārši paslinkot mājās. Zvaigznes neiesaka veikt mājas darbus un risināt dažus svarīgus jautājumus. Labāk atpūties un uzkrāt spēkus pirms gaidāmās darba nedēļas.

 

♊ Dvīņi

Pievērsiet uzmanību tam, kā jūtaties, jūsu ķermenis jau sen “signalizē” par problēmu. Ieklausieties sevī un neatlieciet vizīti pie ārsta, ja atrodat kaut nelielas nepatikšanas pazīmes. Atkal izrādiet nolaidību un paļaujieties uz to, ka “tas pāries pats” – jūs riskējat nopietni saslimt.

♋ Vēzis

Diena ir labvēlīga romantiskiem piedzīvojumiem. Dodieties uz randiņu un, ja jums ir partneris vai dzīvesbiedrs, paēdiet vakariņas sveču gaismā. Un arī svētdiena piemērota tūrisma braucieniem, ekskursijām, īsiem braucieniem.

 

♌ Lauva

Lielisks laiks, lai iepriecinātu sevi ar jaunām drēbēm, apmeklētu skaistumkopšanas salonu. Steidzamie jautājumi un garastāvokļa svārstības, kurām pēdējā laikā esat bijis pakļauts, ir aizņēmušas visu jūsu uzmanību, un jūs esat pilnībā aizmirsis par sevi. Atsvaidziniet savu garderobi, atsvaidziniet savu matu griezumu, īsi sakot, dariet kaut ko, lai izskatītos vislabāk.

♍ Jaunava

Noteikti pārbaudiet savus rēķinus! Iespējams, ka esi aizmirsis par komunālo pakalpojumu rēķinu vai kredīta atmaksas termiņu, laicīgi nesamaksājis mācību maksu utt. Un arī sastādiet tuvākās nākotnes izdevumu sarakstu – neplānoti un nepārdomāti tēriņi var radīt nopietnas finansiālas grūtības.

♎ Svari

Šodien kāds mēģinās ietekmēt tavus lēmumus, izmantojot argumentus, kas pirmajā mirklī šķiet pārliecinoši. Bet neļaujies pārliecināšanai, cilvēks rīkojas tikai un vienīgi savās interesēs, nerēķinoties ar tavējām. Dariet tā, kā esat iecerējuši.

 

♏ Skorpions

Nākamā nedēļa solās būt ļoti notikumiem bagāta un darbīga, tāpēc astrologi iesaka jau laikus sastādīt rīcības plānu. Un dariet to, vienkārši neaizmirstiet savā aizņemtajā grafikā laiku atvēlēt atpūtai un saziņai ar mīļajiem.

♐ Strēlnieks

Svētdien mēģiniet neapgrūtināt sevi ar biznesu, labāk vienkārši atpūsties. Taču nevajadzētu ignorēt ielūgumus ciemos vai saviesīgos pasākumos – komunikācija un jauna pieredze nāks par labu.

♑ Mežāzis

 

Pavadiet dienu kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku, taču nesēdiet četrās sienās. Dodieties pie dabas – uz mežu vai pludmali, pastaigājieties pa parku. Un, ja tu strādā svētdienā, centies nepārpūlēties un dari tikai to, ko tiešām nevar atlikt.

♒ Ūdensvīrs

Mēģiniet šodien gūt vispozitīvākās emocijas. Ja iespējams, dari tikai to, kas sagādā patiesu prieku – staigā, izklaidējies, atpūties šūpuļtīklā ar savu mīļāko grāmatu, dodies ciemos… Izvēle ir tava, galvenais ir vismaz uz vienu dienu atpūsties no rutīnas un aktuālām problēmām.

♓ Zivis

Pēdējā laikā pārāk maz uzmanības esi veltījis saviem mīļajiem, ar galvu iegrimstot savās rūpēs un rūpēs. Ir pienācis laiks to labot – pavadiet brīvu dienu kopā ar ģimeni, apmeklējiet gados vecākus radiniekus, satikt draugus.

Jums var arī patikt

1 Komentārs

AntitsHiz 2. septembris, 2024. - 13:42

priligy pill This is a debate about the soul of the Democratic Party

Atbildēt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: