Home » Jaunā funkcija operētājsistēmā Windows 11 samazinās enerģijas patēriņu un palielinās datora autonomiju

Jaunā funkcija operētājsistēmā Windows 11 samazinās enerģijas patēriņu un palielinās datora autonomiju

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot
Jauna iestatījumu sadaļa palīdzēs noskaidrot, kuras programmas izlādē akumulatoru un palielina elektroenerģijas patēriņu.
 
Microsoft testē jaunu funkciju, kas lietotājiem ļaus labāk uzraudzīt un kontrolēt datoru enerģijas patēriņu un uzlādi operētājsistēmā Windows 11. Tātad jaunajā sistēmas testa versijā izstrādātājiem viņi atrada sadaļu Barošanas un akumulatora iestatījumi. Tas parāda enerģijas patēriņu un datora akumulatora patēriņa grafiku. Šis ir galddatoru risinājums, kas ir līdzīgs līdzīgai klēpjdatoru sadaļai.
 

Vienumi “Enerģijas patēriņš” un “Akumulatora patēriņš” ir paredzēti, lai parādītu lietotājiem, cik daudz elektrības patērē viņu dators un kā tas ietekmē vidi. Kā tieši tas darbosies, vēl nav skaidrs: pagaidām šajā sadaļā netiek rādīti reāli dati, bet gan vienkārši stubs. Šķiet, ka šobrīd tiek testēts tikai interfeiss, nevis pati funkcija.

Ekrānuzņēmums: Neowin

Papildus datora enerģijas patēriņa parādīšanai aplikācija sniegs arī statistiku par katru darbojošos programmu. Tas parāda enerģijas patēriņu, akumulatora lietojumu, kā arī lietotnes aktīvo un fona laiku.

 

Jaunā sadaļa vēl nav oficiāli prezentēta, un to nevar iekļaut neatkarīgi pat beta versijā: tam būs nepieciešama īpaša programmatūra. Nav zināms, kad tas parādīsies stabilajā Windows 11 versijā.

Tikmēr klēpjdatoros enerģijas taupīšanas ieteikumu sadaļai ir pievienoti divi jauni padomi : ieslēdziet tumšo motīvu un adaptīvo ekrāna atsvaidzes intensitāti, lai taupītu akumulatoru. Noklikšķinot uz šiem vienumiem, iestatījumos tiek atvērts atbilstošs vienums.

Ekrānuzņēmums: Microsoft

Šie ieteikumi ir pieejami Windows 11 Insider Preview Build 23506 lietotājiem. Tie vēl nav stabilā versijā.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: