Ir sācies īstais kabaču laiks – tos var ēst gan ceptus, gan sautētus, gan visādi citāti pagatavotus. Šoreiz izmēģini pildītus kabačus!
Nepieciešams:
- 2 kabači;
- 1 ola;
- 4 mazie tomātiņi;
- 50 g fetas siers;
- 2 ēdamkarotes pētersīļi;
- sāls;
- pipari;
- čili piparu pārslas;
- 4 ēdamkarotes mocarellas siera
Pagatavošana:
Ņem kabačus un tiem izgrebj viducīšus – izgriezto kabaču masu nemet ārā, bet gan sagriež mazos gabaliņos.
Sakuļ olu, tai pievieno klāt sagrieztus tomātus, sagrieztos kabaču gabaliņus, fetas sieru, pētersīļus, sāli un piparus – visu samaisa un pilda kabačos.
Pa virsu pārber sarīvētu mocarellas sieru.
Cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes.
Video recepti un citas gardu ēdienu idejas meklē šajā Instagram profilā – essen_paradies.