Home » Pildīti kabači

Pildīti kabači

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Ir sācies īstais kabaču laiks – tos var ēst gan ceptus, gan sautētus, gan visādi citāti pagatavotus. Šoreiz izmēģini pildītus kabačus!

Nepieciešams:

  • 2 kabači;
  • 1 ola;
  • 4 mazie tomātiņi;
  • 50 g fetas siers;
  • 2 ēdamkarotes pētersīļi;
  • sāls;
  • pipari;
  • čili piparu pārslas;
  • 4 ēdamkarotes mocarellas siera

Pagatavošana:

Ņem kabačus un tiem izgrebj viducīšus – izgriezto kabaču masu nemet ārā, bet gan sagriež mazos gabaliņos.

Sakuļ olu, tai pievieno klāt sagrieztus tomātus, sagrieztos kabaču gabaliņus, fetas sieru, pētersīļus, sāli un piparus – visu samaisa un pilda kabačos.

Pa virsu pārber sarīvētu mocarellas sieru.

Cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes.

Video recepti un citas gardu ēdienu idejas meklē šajā Instagram profilā – essen_paradies.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: