Home » 5 suņu šķirnes, kas labi saprotas ar kaķiem

5 suņu šķirnes, kas labi saprotas ar kaķiem

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Ja jums jau ir kaķis, un jūs vēlaties iegūt arī suni, tad jums vajadzētu pievērst uzmanību šķirnēm, ar kurām ir visvieglāk kontaktēties ar kaķiem. Tātad, izdomāsim, kādas suņu šķirnes jums ir piemērotas.

Zelta retrīvers

Šis ir viens no mīļākajiem suņiem. Viņa mīl bērnus, kā arī dzīvniekus. Tāpēc viņai nebūs grūti sadzīvot ar kaķi. Tiesa, ir vērts uzskatīt, ka šis aktīvais suns vislabāk ir lauku mājā, nevis dzīvoklī.

Bīgls

Šī šķirne sākotnēji tika audzēta medībām. Un bīgli vienmēr medī baros. Tāpēc blakus citu dzīvnieku atrašana nemaz netraucē.
Viņi var dzenāt kaķi spēlēties, taču maz ticams, ka tas tam kaitēs.

Bišona frīze

Viņiem ir ne tikai jauks izskats, bet arī brīnišķīgs raksturs. Viņi ir gudri, mierīgi un sirsnīgi. Tāpēc kaķi būs lielisks šīs šķirnes pavadonis.

Kollijs

Tas ir labi līdzsvarots suns, kas piemērots turēšanai dzīvoklī. Turklāt kolliji ir mīksti, gādīgi un taktiski. Un viņi ir ļoti draudzīgi ar kaķiem.

Basets

Šīs šķirnes pārstāvji ir ļoti atturīgi. Viņi bez īpašas sajūsmas uzņems ģimenē kaķi. Un, pateicoties viņu pacietībai, basetsuņi var viegli tikt galā ar pūkaino huligānu raksturu.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: