Home » Vistas vraps

Vistas vraps

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Šīs noteikti būs gardas vakariņas. Pats galvenais – to pagatavošana neprasīs ilgu laiku. Citas tikpat gardas receptes meklē Instragram profilā @__eat_better.

Nepieciešams:

  • vistas fileja 500gr(daudzums atkarīgs no ēdāju skaita);
  • 3 ēd/k 15% krējums, bet droši var izmantot ari bezpiedevu jogurtu;
  • Ķīnas kāposts;
  • sīpols;
  • 4 ķiploka daiviņas;
  • lavašs vai tortilla;
  • saldās paprikas pulveris;
  • sāls;
  • tomāts;
  • nedaudz rīvēts siers;
  • loki/dilles;
  • 2 ēd/k olīveļļa

Pagatavošana:

Mērce –

Bļodiņā liec 3 ēd/k krējumu, pievieno sagrieztus lociņus un dilles, iespied ķiploka daiviņu un visu kārtīgi samaisi un atstāj “iesūkties”.

Tikmēr citā bļodā sagriez sīpolu, iespied atlikušās ķiploka daiviņas, strēmelītēs sagrieztu vistas fileju. Pievieno paprikas pulvera garšvielu, sāli, eļļu un visu kārtīgi samaisi, lai garšvielas ir visai vistai un sīpoliem.

Liec vistiņu ar sīpoliem cepties uz pannas, bez papildus taukvielām.

Tikmēr vari sagriez strēmelītēs arī tomātu.

Kad vista ir apcepusies, pievienojam tomātu un sasautējam pāris minūtes, lai tomāti paliek mīksti un vistiņa ir līdz galam gatava.

Ņem lavašus – pirmo kārtu liec vistiņas masu, pievienoju sagrieztus Ķīnas kāpostus, pa virsu uzliec mērcīti un čut, čut sieru, lai vēl labāka garša.

Aizrullē ciet un liec uz pannas lavašu apgrauzdēties, lai kraukšķīgi.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: