Home » CSDD piedāvās jaunas auto numurzīmes

CSDD piedāvās jaunas auto numurzīmes

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) savā e-pakalpojumu platformā “e-CSDD” piedāvās izvēlei jaunu sēriju valsts reģistrācijas numurus.

Nākamajā otrdienā, 24. oktobrī, no pulksten 21.00 automobiļiem, autobusiem un motocikliem izvēlei tiks piedāvāti numuri:

  • WF1 – WF99
  • NS8001 – NS9999
  • NT100-NT9999

Lai izvēlētos un pieteiktu numuru ir jāautorizējas “e-CSDD” platformā, jānorāda savā īpašumā, turējumā vai valdījumā esošu transportlīdzekli.

Rīgas KAC numura zīmes varēs saņemt divu stundu laikā pēc iesnieguma saņemšanas par numura zīmes maiņu vai pirmreizējo transportlīdzekļa reģistrāciju. Reģionos numura zīmes var reģistrēt, sākot no ceturtās dienas pēc numura pasūtīšanas e-CSDD.

Maksa par izvēli atkarīga no izvēlētā numura veida – 500 eiro (ar PVN)

par izvēles numuru mehāniskajam transportlīdzeklim (izņemot mopēdu), ja valsts reģistrācijas numurs ir ar vienu vai diviem cipariem, vienādu ciparu simbolu kombināciju un tādu ciparu kombināciju, kuras pirmais cipars ir jebkurš cipars un visi atlikušie cipari ir “0” (nulle); 150 eiro (ar PVN) par izvēles numuru mehāniskajiem transportlīdzekļiem, ja valsts reģistrācijas numurs neatbilst augstāk minētajiem nosacījumiem, kā arī kuģošanas līdzeklim, piekabei un mopēdam.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: