Home » Čili ar ziedkāpostiem un kakao

Čili ar ziedkāpostiem un kakao

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Ēdiens, kuru izdosies gana ātri pagatavot un apmierināts būs ikviens. Viens svarīgs aspekts – šī čili pagatavošana arī ir ļoti ekonomiska. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @pipars.lv.

Nepieciešams:

  • 500g ziedkāposts;
  • 800g konservēti tomāti;
  • 400g konservētas pupiņas;
  • 1 sarkana paprika;
  • 2 vidēji burkāni;
  • 1 sīpols;
  • 1 ēd.k. kakao pulveris bez cukura;
  • čili pipars;
  • 1 lauru lapa;
  • 3 smaržīgo piparu graudiņi
  • sāls;

Pagatavošana:

Burkānus un papriku nomizo/iztīra un sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež pēc iespējas smalāk. Ziedkāpostu sadala pēc iespējas mazākos ziediņos. Čili piparu sagriež smalkāk – ja bail, ka būs pārāk ass, sēkliņas izņem.

Katlā ar biezu apakšu uzkarsē 2 ēd.k. eļļas un apcep tajā sīpolu un burkānus. Ja vēlies pievienot gaļu, tad gaļu pievieno tagad un arī to apcep. Tad pievieno papriku, cep vēl 3-4 min. Pievieno ziedkāpostus, lauru lapu, piparus. Pievieno ūdeni – ūdenim jābūt tik daudz, lai tikko noklāj saturu. Apsedz ar vāku un sautē līdz dārzeņi ir mīksti, apm. 20 min.

Tad pievieno pēc garšas sāli, konservētus tomātus, kakao pulveri, čili un konservētas pupiņas. Apmaisa. Sautē vēl minūtes 10.

Pasniedz karstu ar krējumu. Pēc savas gaumes var pievienot zaļumus.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.