Home » Microsoft Abili samitā iepazīstina ar jaunu neironu balss rīku cilvēkiem ar runas traucējumiem

Microsoft Abili samitā iepazīstina ar jaunu neironu balss rīku cilvēkiem ar runas traucējumiem

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

14. Microsoft Ability Summit ietvaros uzņēmums prezentēja vairākus jaunus produktus, kuru mērķis ir uzlabot tā produktu pieejamību cilvēkiem ar invaliditāti. Viena no galvenajām paziņotajām iezīmēm ir neironu balss rīks ar nosaukumu “Speak for Me”, kuru uzņēmums plāno izlaist vēlāk šogad.

Kas ir zināms

Šī jaunā funkcija, kas ir līdzīga Apple Personal Voice, ir izstrādāta, lai palīdzētu cilvēkiem ar runas traucējumiem, īpaši tiem, kas saskaras ar amiotrofisko sklerozi (ALS). “Runā manā vietā” ļaus lietotājiem izmantot īpašas neironu balsis, lai efektīvi sazinātos. Rīks tiek izstrādāts sadarbībā ar bezpeļņas organizāciju ALS Team Gleason, un Microsoft ir apņēmusies nodrošināt tā plašu izmantošanu.

Turklāt Microsoft paziņoja par sadarbību ar Answer ALS un ALS Therapeutics Development Institute (TDI), lai palielinātu klīnisko un ģenētisko datu apjomu, ko var izmantot zinātniskiem pētījumiem par šo slimību.

Uzņēmums arī runāja par uzlabojumiem citos produktos, piemēram, Copilot, kas saņems jaunas pieejamības funkcijas, piemēram, Live Caption un Diktors.

Samitā tika uzsvērta ģeneratīvā mākslīgā intelekta atbildīgas izmantošanas nozīme palīgproduktu izstrādē. Uzņēmums uzskata, ka AI ir līdzeklis, lai uzlabotu produktivitāti un atbalstu cilvēkiem ar invaliditāti.

Avots: Microsoft

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: