Home » Veģetārie kartupeļu, olu un marinētu sīpolu salāti

Veģetārie kartupeļu, olu un marinētu sīpolu salāti

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

● 2–3 vārītas olas,
● vārītie kartupeļi – 500 g,
● sīpoli – 200 g,
● saišķītis lociņu,
● etiķis – 2 ēd.k.,
● cukurs – 1 ēd.k.,
● majonēze vai krējums,
● sāls,
● pipari.

KARTUPEĻUS kārtīgi nomazgāju un izvārīju ar visu mizu. Pēc tam tos atdzesēju, nomizoju un sagriezu gabalos.

Sīpolus (ņēmu mazāk par norādīto daudzumu) nomizoju, sagriezu pusgredzenos un pārlēju ar verdošu ūdeni, iemaisot arī cukuru un etiķi. Atstāju tos kādu laiku iemarinēties, pēc tam notecināju. Olas izvārīju cietas, atdzesēju, nolobīju un sasmalcināju. Smalki sagriezu sīpolu lociņus.

Sagrieztajiem kartupeļiem bļodā pievienoju marinētos sīpolus, olas, lociņus un piemaisīju majonēzi (to varam papildināt vai arī pat pilnībā aizstāt ar skābo krējumu). Sāls un pipari – pēc garšas. Pirms celšanas galdā ļāvu salātiem vēl mazliet iestāvēties.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: