Home » Svētdienas horoskops: 27. oktobris

Svētdienas horoskops: 27. oktobris

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

AUNS

Rudens saule iemet sirdī nerātnu saules zaķēnu. Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai, aizraujoši piedzīvojumi un sirsnīga kopā būšana.

VĒRSIS

Privātajā dzīvē var būt gan jauki brīži, gan sīki strīdiņi. Galvenais, neapspried neko ar cilvēkiem no malas, var sākt tīties baumu kamols. Pašam jātiek ar visu skaidrībā.

DVĪŅI

Aizbrauc kopā ar mīļoto cilvēku pie dabas, pasēdiet krodziņa terasē, izrunājieties no sirds. Ja šobrīd esi viens, tad dzīve var uzdāvāt liktenīgu tikšanos.

VĒZIS

Darba pilnas rokas mājas saimniecībā. Ja ir dārzs, tad jāsakopj, ja ne, tad mājās prasās pēc ģenerāltīrīšanas. Ja nekas īpašs darāms nav – vienalga sameklēsi.

LAUVA

Attiecību tēmā nedaudz sarežģīts laiks. Iespējams, kaut kas izrunājams, jātiek vaļā no seniem aizvainojumiem vai jāvērtē situācijas no cita skatupunkta.

JAUNAVA

Svarīga mājas dzīve. Rūpēsies par saimniecību, ģimeni, nodarbosies ar pedagoģiskiem jautājumiem, gādāsi par vecāko paaudzi. Tavējie to ļoti novērtēs.

SVARI

Sirdslietu tēmā iespējamas neskaidrības un pārpratumi. Ja taisies apvainoties vai izskaidroties, vispirms tomēr izzini, vai tam patiesi ir iemesls.

SKORPIONS

Neklausies tenkas. Ja tiešām kas risināms privātajā dzīvē, tad tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana. Brīvajiem ļaudīm jaunas pazīšanās jāvērtē kritiski.

STRĒLNIEKS

Gribēsies ieritināties siltā pledā, sazvanīties ar draugiem un gremdēties filozofiskās sarunās. Derētu apspriest darba jautājumus, lai dzirdētu viedokli no malas.

MEŽĀZIS

Pārdomas par privāto dzīvi. Iespējams, kaut kas nenotiks pēc tava prāta, taču nedrīkst pieņemt sasteigtus lēmumus. Gan dzīve visu noliks savās vietās.

ŪDENSVĪRS

Ar tuviem cilvēkiem var rasties domstarpības. Uzmanīgi uzklausi argumentus un esi tolerants. Sekmīgi mājas darbi vai rudens talka ar pikniku noslēgumā.

ZIVIS

Ļoti svarīga attiecību tēma. Pāri viens otrā ieraudzīs jaunas personības šķautnes, bet brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta tikšanās. Turpinājums atkarīgs no tava lēmuma.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Halloween Pop-up
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.