Home » Baltijas valstīs ienāk jauns tūroperators

Baltijas valstīs ienāk jauns tūroperators

no EDGARS AUZIŅŠ
0 Komentāri Ziedot

Turcijas kapitāla uzņēmumu grupai piederošais tūroperators ANEX Tour, kas sniedz pakalpojumus dažādiem ceļojumu pārvadātājiem, piemēram, aviokompānijām, viesnīcu tīkliem un tūrisma aģentūrām, turpina paplašināties un sāk darboties Baltijas valstīs. Par to ziņo Travelnews.lv.

No 2023. gada jūnija tūroperators koncentrēsies uz lidojumiem uz Turciju – Latvijas, Lietuvas un Igaunijas iedzīvotājiem tiks piedāvātas atpūtas iespējas populārākajos Antālijas reģiona kūrortos.

“Mēs kā ANEX Tour uzskatām, ka ikviens ir pelnījis kvalitatīvas brīvdienas par pieņemamu cenu jau no paša sākuma. Esam pārliecināti, ka ANEX Tourism Group vadības plašā pieredze un lieliskās zināšanas nozarē, kā arī milzīgais atbalsts pavērs jaunas perspektīvas un veicinās uzņēmuma dinamisku izaugsmi,” sacīja ANEX Tour valdes loceklis Baltijā Ilkers Adiguzels.

Uzņēmums ir pārliecināts, ka spēcīgas un konkurētspējīgas priekšrocības radīs ilgtermiņa attiecības ar klientiem Baltijas valstīs.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.