Home » Iekšēja informācija: Samsung, iespējams, šogad neizlaidīs Galaxy S23 FE

Iekšēja informācija: Samsung, iespējams, šogad neizlaidīs Galaxy S23 FE

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Pēdējā laikā internetā ir izskanējušas vairākas baumas par Samsung Galaxy S23 FE viedtālruņa likteni – piemēram, tika ziņots, ka jaunums debitēs 2023. gada otrajā pusē. Taču iekšējais informācijas sniedzējs @rquandt šo informāciju noliedz.

Kas gaidāms
Roland Quandt sociālajos tīklos ir rakstījis, ka Samsung, iespējams, neizlaidīs Galaxy S23 FE 2023. gadā. Avotam ir precīzs agrīnu neoficiālu atklājumu vēstījums, un, pēc viņa domām, “S23 FE, visticamāk, neiznāks šogad”.

 

Diemžēl sīkāka informācija vēl nav pieejama. Iespējams, Samsung vēlas izlaist Galaxy S23 FE nākamā gada sākumā vai vispār atteikties no Fan Edition sērijas.

Iepriekš tika spekulēts, ka Samsung šogad varētu izlaist Galaxy A74 par labu Galaxy S23 FE izlaišanai. Taču iespējams, ka uzņēmums pilnībā atteiksies no šiem diviem modeļiem un atstās Galaxy A54 un bāzes Galaxy S23 kā vienīgos augstākās klases vidējās un sākumklases viedtālruņus 2023. gadā.

Avots: SamMobile

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: