Home » Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Gailenes un vista lieliski sader, bet mērci var padarīt košāku un garšas papildināt, pievienojot košos un veselīgos spinātus.

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 400 g gailenes
  • 100-150 g spinātu
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 0.5 l saldā krējuma
  • pēc garšas sāls
  • pēc garšas piparu
  • eļļa

Pagatavošana

40 min

1. Gailenes notīra. Ja sēnes lielas, sagriež, ja vidēja izmēra – var atstāt veselas.

2. Sīpolu un ķiploku notīra – sagriež gabaliņos.

3. Sagriež vistas fileju un liek sakarsētās taukvielās cepties. Vistas fileju var aizvietot arī ar atkaulotiem vistas šķiņķīšiem.

4. Pēc mirkļa liek klāt gailenes un visu kopā cep aptuveni 7 minūtes.

5. Kad viss sacepies un ir teju gatavs, pievieno ķiploku – visu vēl kādas 2 minūtes pacep.

6. Pievieno sāli, piparus un pārlej ar saldo krējumu. Uzvāra.

7. Iemaisa spinātus, vēl reizi uzkarsē. Pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem vai pastu. Labu apetīti!

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: