Home » Recepte: Peldošās salas

Recepte: Peldošās salas

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Vai pasaulē maz ir kāds gaisīgāks deserts par šo? Par peldošajām salām, kas pārlietas ar gardu vaniļas mērci… Šī ēdiena pagatavošanā padomu pat sniedza Ata Zviedra mamma – kādēļ? Noskaties zemāk pievienoto video.

Nepieciešams:

  • 1 l piena;
  • 5 olas;
  • 4 ēdamkarotes cukura;
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana:

Olu baltumus ar šķipsniņu sāls puto stingrās putās.

Uzvāra pienu, tajā ar karoti liek lielas olbaltuma pikas un apgrozot karsē aptuveni 3 minūtes. Ar putu karoti tās no piena izņem.

No karstā piena gatavo vaniļas mērci. Olu dzeltenumus viegli saputo ar cukuru un vanilīncukuru, atšķaida ar nelielu daudzumu karsta piena.

To lej karstajā pienā un maisot karsē, līdz mērce nedaudz sabiezē (neuzvārīt!). Mērci atdzesē, lej šķīvjos, virsū liek olu baltumu salas.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.