Home » Uztura speciāliste piedāvāja garšīgu aizstājēju kaitīgajai majonēzei

Uztura speciāliste piedāvāja garšīgu aizstājēju kaitīgajai majonēzei

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Uztura speciāliste Nata Gončara atbalstīja daudzu zinātnieku, uztura speciālistu, uztura speciālistu nostāju par majonēzes un gatavo mērču kaitīgumu.

“Veikala mērces satur krāsvielas un biezinātājus, transtaukskābes, konservantus, cukuru – šīs pārtikas piedevas kaitē sirdij un asinsvadiem, izjauc gremošanas procesus un rada lieko svaru. Šie ir tikai daži iemesli, lai pārstātu ēst šādus produktus,” skaidroja speciāliste un ieteica pagatavot savu paštaisītu “Non-Majonēzes” mērci. Viņasprāt, tas ir veselīgs, mazkaloriju un ne mazāk garšīgs, bet galvenais – nesatur veselībai bīstamus transtaukus.

Mērces pagatavošanai vajadzēs 7 ēdamkarotes dabīgā jogurta (dažkārt saukta par “balto jogurtu”), 1 tējkaroti sinepju, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 1 ķiploka daiviņu, sāli un garšvielas pēc garšas. “Bļodā apvienojiet olīveļļu, sāli, piparus, ķiplokus un sinepes. Visu kārtīgi samaisa un maisījumam pievieno dabīgo jogurtu. Sajauciet visas sastāvdaļas līdz gludai,” Nata Gončara paskaidroja veselīgas “bez majonēzes” pagatavošanas procesu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.