Home » Bērnības garša: želejveida aveņu pīrāga recepte, kuru mūsu vecmāmiņas turēja noslēpumā

Bērnības garša: želejveida aveņu pīrāga recepte, kuru mūsu vecmāmiņas turēja noslēpumā

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Mūsdienu pasaulē ēdiena gatavošana jau sen pārsniedz nepieciešamo rutīnu un daudziem cilvēkiem ir kļuvusi par hobiju un naudas pelnīšanas veidu. Un desertu gatavošana vienmēr piešķir dažādību ierastajam gatavošanas procesam, it īpaši, ja izvēlētais ēdiens apvieno pagatavošanas vienkāršību un oriģinalitāti. Aveņu pīrāgs ir viena no šīm iespējām. Tas ir ideāli piemērots vasaras periodam, kad karstais laiks nevēlas ēst karstos desertus. Pīrāgā esošās avenes varat arī aizstāt ar jebkuru citu ogu , padarot to daudzpusīgu un piemērotu jebkurai sezonai.

Želejās pīrāgs ar avenēm

Recepte vienkāršam pīrāgam, kas piemērots ģimenes vakariņām un svētku vakaram.

Gatavošanas laiks
30 min.
Recepte priekš
8 personas
Virtuve
Eiropas
Trauka veids
Deserts
Sastāvdaļas

Gatava mīkla

1 dators.

Baltais cukurs

1 glāze

Kukurūzas ciete

3 ēd.k

Ūdens

1 glāze

Aveņu želeja

1/4 tase

Svaigas avenes

2,5 glāzes

Putukrējums

1 glāze

Gatavošanas metode

1

 

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230 grādiem. Cep jebkuru plānu mīklas pīrāga pamatni 15 minūtes.

2

 

Katliņā liek cukuru, kukurūzas cieti un ūdeni. Vāra apmēram 10 minūtes uz vidējas uguns, līdz cukurs un ciete izšķīst un maisījums sabiezē. Noņem no uguns un pievieno aveņu želeju, samaisa.

 

3

 

Pīrāga apakšā kārto svaigas avenes. Uzlejiet iegūto maisījumu virsū un ievietojiet kūku ledusskapī uz 4 līdz 6 stundām. Pasniedzot dekorē ar putukrējumu.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.