Home » Piektdienas horoskops: 20. oktobris

Piektdienas horoskops: 20. oktobris

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Horoskops piektdienai, 20. oktobrim.

AUNS

Vēlams pievērsties mācībām un iegūtās zināšanas izmantot jaunam startam profesionālajā jomā. Apmeklējot kādu pasākumu, pastāv iespēja, ka saviesīgā gaisotnē izveidojas noderīgi lietišķie kontakti.

VĒRSIS

Būsi citiem čakluma paraugs, bet, ja no tevis tiek daudz prasīts, tad jārunā par atalgojumu. It īpaši tāpēc, ka profesionālo pienākumu dēļ kāds mazāk laika atliks ģimenei un mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI

Ļoti iespējams, ka tevi gaida rozēm kaisīts ceļš uz karjeras virsotnēm. Taču ziedu karalienēm ir arī ērkšķi un jābūt vērtējošam naudas lietās – vai piedāvātā samaksa ir adekvāta.

VĒZIS

Šodien ir labas iespējas nopelnīt vai tikt pie kādiem bonusiem. Komunikācija ar darījumu partneriem vai klientiem var pāraugt sirsnīgos privātos kontaktos.

LAUVA

Liela nozīme draugu viedokļiem un atbalstam. Būtiski, lai kāds apstiprina tavu ideju dzīvotspēju un palīdz izdomāt, kā tās realizēt. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus.

JAUNAVA

Ļoti svarīgs pašnovērtējums. Turi staltu stāju un augstu paceltu galvu, jo esi zinošs un čakls. Nekautrējies runāt par atalgojumu vai kādiem papildus bonusiem.

SVARI

Lēnītēm apdomāsi peļņas plānus. Tavas idejas par ienākumu palielināšanu izrādīsies dzīvotspējīgas. Profesionālā jomā veiksmīgs laiks: gan jaunām darba iespējām, gan karjerai.

SKORPIONS

Var rasties plašākas peļņas iespējas. Ja bankas kontā „iebirst” priecējoša summa, tad palutini sevi ar kādu skaistu pirkumu, iegādājies jaunu garderobi vai interjera priekšmetus.

STRĒLNIEKS

Ja kāds neizprot tavas idejas, nemēģini pārliecināt un neapvainojies. Vienkārši jāmeklē citi sadarbības partneri vai jāmaina darbs. Vakarā dodies izklaidēs.

MEŽĀZIS

Nepaļaujies pārāk uz citu cilvēku solījumiem, jo ne par velti latviešiem tas teiciens, ka solīts makā nekrīt. Attiecībā uz peļņas plāniem esi reālists. Nedrīkst domās tērēt naudu, kas vēl nav nopelnīta.

ŪDENSVĪRS

Vajag kaut ko svarīgu nokārtot? Atrisināt? Laipni lūdzu! Tu esi gatavs darboties. Tikai vēlams nedarīt vairākus darbus vienlaikus, jo rezultāts var sanākt paviršs.

ZIVIS

Labam būt ir jauki, bet papildus pienākumi prasa papildus samaksu. Šodien vajadzētu veikt “iekšējo revīziju” profesionālajā jomā. Varbūt nonāksi pie atklāsmes, ka ar steigu kaut kas jāmaina.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: